28 януари 2015 г.

АкваСорс МУУН БАЛАНС

АкваСорс МУУН БАЛАНС -  съдействие за надбъбречните жлези и хормоналeн комфорт

Продуктът Муун баланс* е хранително-билкова комбинация на изключителни бионалични вещества и екстракти, способни ефективно да подпомогнат адаптацията на човешкия организъм към критични физиологични промени, не само през периода на пременопаузата и първите години на менопауза, а и в различни житейски ситуации. Синергично съчетаните древни индиански и азиатски билки с жизненоважни натурални витамини, йонни минерали, антиоксиданти, растителни ензими и синьо-зелени кламатски микроводорасли, осигуряват мощна формула за подкрепа и защита на ендокринната система, здравето на половата система и специална помощ за противостресовите ни буфери – нашите надбъбречни жлези.

Дневната доза осигурява:
- Витамин С от източник органична Ацерола – 100 mg (167% от препоръчаната дневна доза - ПДД )
- Пфафия (бразилски жен-шен) - 160 mg
- Донг куай (китайски жен-шен) - 90 mg
- Атриплекс (солен храст) - 70 mg
- Мака  – 50mg
- Йонни минерали от Голямо солено езеро в Юта, САЩ - 50 mg
- Кламатски синьозелени микроводорасли AFA– 50 mg
- Ленено семе мляно – 40 mg,  източник на лигнани 8 mg
- Естествен витамин Е- 24 mg натурален α-токоферол (240%ПДД)
- Астрагал - 30 mg
- Див сладък мексикански картоф (dioskorea villosa 1:10)  - 20 mg
- Протеаза -  20 mg
- Амилаза  - 10 mg
- Липаза    - 10 mg
- 100% чиста целулозна капсула
Пфафията или бразилски жен-шен е вид лиановидна лоза, разпространена в басейна на Амазонка и тропическите гори на Южна Америка. Коренното индианско население приема пфафията за основно лекарствено средство, а също като любовен елексир за увеличаване мъжката потентност и женската заинтересованост към проблема. Индианците употребяват чая и настойката от векове като лечебно средство за подобряване издръжливостта, енергията и жизнената сила. При хормонални проблеми, сексуални дисфункции, ендокринни разстройства и безплодие. При проблеми с холестерола, по време на менопауза и стрес.
Донг Куай (Angelica - лат.) - хилядолетно използвана в Китай за решаване на чисто женски проблеми и нормализиране функциите на женския организъм, както и хормоналното равновесие, за което е наречена „женски жен-шен”. Но в действителност е полезна и за мъжете, тъй като  укрепва гладката мускулатура и ефективно насища кръвта с кислород. С добрите си противогъбични и антивъзпалителни качества, Донг Куай се прилага успешно при главоболие, при момичета с проблеми в менструалния цикъл и жени с гинекологични заболявания, маточни кръвотечения и спазми, за подобряване здравето на  женските органи – матка, яйчници, тръби. В продукта подсилва билково-хранителната комбинация за подобряване здравето на половата система и постигане на хормонален баланс.
Витамин С, известната аскорбинова киселина, е жизнено необходима за всеки организъм, водоразтворима и не се натрупва. Има отношение към бързото заздравяване на рани и образуването на колаген - белтък, играещ ценна роля в строежа на кожата, сухожилията, костите и другите съединителни тъкани - особено важно в периода на менопаузата. От всички плодове в света,  най-богат източник на витамин С е тропическата вишна (череша) ацерола. Тя съдържа 30-80 пъти повече витамин С, отколкото лимоните и портокалите. Витамин С участва в синтеза на стероидните хормони, повишава устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на външната среда, стимулира кръвообразуването. Той изпълнява важната функция на антиоксидант при профилактика и лечение дисфункции на мъжката и женската репродуктивна система.
Атриплекс или солен храст е много издръжливо библейско растение (цитирано в Библията). Като богат естествен източник на хром и селен, атриплексът е в първата десетка на билките с масово приложение в Израел при повишена киселинност, кожни проблеми, особено при инсулинова резистентност при диабет тип ІІ, за намаляване на кръвната захар, подобряване работата на черния дроб и бъбреците.
Астрагалът се използва от традиционната китайска медицина повече от 2000 години. Той е мощен тоник, повишаващ жизнената енергия и е имуностимулатор.
Мака е необикновена билка, използвана в древността от царете на инките, по-късно - в испанския кралски двор, а днес постепенно добива известност в цял свят. Наред с картофите, е основна храна на перуанците, живеещи на 4000 м н. в. Необикновена я прави  подмладяващият и обновяващ ефект върху жлезите с вътрешна секреция. Тя стимулира хипофизно-хипоталамусната ос в мозъка, като резултатът е увеличаване производството на хормони от яйчниците, тестисите, надбъбречните жлези, панкреаса, щитовидната жлеза и т.н. Сама по себе си билката няма хормонално действие. Стимулирайки хипофизата, мака кара жлезите да увеличат производството на собствени естествени хормони, не предизвиква негативни реакции, като хормонозаместващата терапия с изкуствен естроген и прогестерон (при която половите жлези се свиват и прекъсват дейността си, атрофират). Тя помага дори и след хистеректомия. Към благотворните й въздействия спадат: емоционална уравновесеност, увеличено вагинално овлажняване, бистър ум, повишено либидо, намалено желание за сладко, младежки вид на кожата, повече енергия, по-плътни кости, преход без горещи вълни и нощни изпотявания. Ползите за мъжете: засилена ерекция и либидо, повече енергия и издържливост, по-голяма мускулна маса. Eфектът настъпва бързо - след 4-7 дни.
Див сладък мексикански картоф, източник на фитоестрогени, т.н. диосгенин, от който организмът си изработва собствен прогестерон и по-безопасния вид естроген – естриол.
Лененото семе, източник на лигнани, има широко приложение при нарушена обмяна на мазнините и изявено противовъзпалително действие. Заедно с
витамин Е -  един от най-силните и важни за женското здраве антиоксиданти,  стимулират хормоналното равновесие, увеличават производството на хормони (вкл. тестостерон).
Комбинацията на тези билки с йонни минерали от Голямото солено езеро в Юта (водоразтворими, естествено добити, те осигуряват над 70 различни минерала и микроелемента. Абсорбират се лесно и подпомагат преноса на другите хранителни вещества, съдържащи се в продукта) , синьозелени кламатски микроводорасли AFA и растителни храносмилателни ензими увеличават комплексното синергично  действие на съставките на АкваСорс Муун баланс, подпомагат усвояването на продукта и клетъчния баланс в организма.



Ефектът от приемането на Муун баланс:
• Подобрено здраве на половата система;
• Съдействие на „уморените” надбъбречни жлези за увеличаване на    стресоустойчивостта;
• подобряване на съня.
• срещу раздразнителност, тревожност, депресия
• срещу горещи вълни, нощни изпотявания, свръхемоционалност и други симптоми на менопаузата при жените;
• Леко адаптиране към физиологичните промени, постигане на хормонална хармония,
физически и емоционален баланс.

      Начин на прием:
  • За жени с ПМС – 2 по 1 капсула по време на хранене. При проблеми със съня или нощни горещи вълни, дозата може да се увеличи 2 х 2 или дневната доза от 2  капсули да се приема с вечерното хранене. Препоръчителна комбинация с крем Муун райс и Есенциални Мастни Киселини. Не забравяйте, че AFA също имат хормоно-модулиращо действие.
  • По време на менопауза – в преходния период Муун баланс с крем Муун райс, първите 3-5 години с Остео Форте и ЕМК срещу остеопороза, няколко пъти в годината -антиоксиданти, редовно AFA, Коластра, при ставни проблеми - Флексибилити и  Колаген+. За редуциране на теглото заменяйте едно хранене със Суперенергийната храна или водорасловия шейк Лайтен-ъп. Прибавете към тази програма органик козметиката от Нова Зеландия Нечъръл бийнг и се радвайте на естествената си красота и жизненост.
  • За мъже при стрес, депресия и хормонални проблеми – Муун баланс, ЕМК, AFA, Зелена енергия, Коластра, CoQ10, СуперАнтиоксидант, Плодова енергия,  Флексибилити, шейковете от водорасли и кълнове.
*Муун баланс е продукт, специално създаден преди всичко в помощ на жените, като част от биопрограмата на АкваСорс за природосъобразни алтернативи на ХЗТ. По своята същност не е хормонален продукт, а хранителен и може да се приема и от мъже, особено подложени на стреса, изживяван с напредването на възрастта.


                  
Продуктът не съдържа ГМО
 
  
 60 капсули
  цена: 69, 00 лв.






Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697

  

ВИЖТЕ ОЩЕ:
-Хормонален баланс и прогестеронова терапия
- МУУН РАЙЗ – „умният"крем, който решава поне един проблем на всяка жена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)