3 февруари 2015 г.

Муун Райз - " умният " крем


            Горещи вълни, нервно напрежение, депресия, силно главоболие, изтощително безсъние, остеопороза…Всяка жена, навлизаща в критическата възраст си поставя въпроса: дали да преживее всичко това  или да прибегне към хормонозаместваща терапия. Младите жени с нередовен менструален цикъл, стерилитет,  кистозни яйчници и/или тежък пременструален синдром до скоро също нямаха друг избор. Това е утвърдената стратегия на конвенционалната медицина. Но дали това е така!?
            След дългогодишни наблюдения лекари от цял свят стигнаха до безусловния извод, че синтетичните хормони са голямо зло - те забавят появата на остеопорозата и сърдечно-съдови изменения, отстраняват напрежението и горещите вълни, но

Хидратантен крем с див сладък картоф

Кремът AquaSource Муун Райз представлява уникална комбинация от единадесет билкови екстракта. Той представлява козметика, подходяща за жени на всяка възраст.

AquaSource Moon Rise съчетава екстракт от известният див сладък картоф с други билки, избрани заради тяхната съвместимост.  Допълнително в продукта са добавени алое вера и жожоба - друго естествено успокоително средство, използвано още от Ацтеките.

AquaSource разработи този крем с eстествени съставки, подходящи за жени на всяка възраст.

Муун Райз е крем с фина консистенция, който се абсорбира лесно и прави кожата мека и нежно ухаеща на българско розово масло

Много жени често комбинират хидратантният крем AquaSource Муун Райз с нашата хранителна добавка AquaSource Муун Баланс, за максимален ефект по време на промените, настъпващи в живота.

Съставки:

Основни билки: див сладък картоф, разклонена цимицифуга, екстракт от сибирски женшен.
Натурални омекотяващи средства: алое вера, жожоба, авокадо, шафраника, масло от сладък бадем.
Успокояващи билки: екстракт от лайка и делянка
Антиоксидант: естествен витамин Е
Аромат на българско розово масло
Муун Райз е 100% натирален продукт, който съдържа активни растителни съставки от Мексикански див сладък картоф, които са подобни по структура на женския хормон прогестерон. Това е главното активно вещество, но съдържа и други естествени съставки, полезни за женската ендокринна система – цимицифуга, сибирски жен-шен, масла от роза, алое вера, шафраника, авокадо, жожоба, масло от сладък бадем, екстракти от лайка и делянка, както и естествен витамин Е. Действието му върху женския организъм е комплексно и много полезно.
Муун Райз е крем с фина консистенция и аромат на българско розово масло, който се абсорбира лесно от кожата и я прави мека и нежна.

Екстрактът от див ям (Dioscorea villosa) е известен и широко използван естествен пълноценен хормонален регулатор при жените. Той съдържа фитохормона диосгенин, от който организмът лесно произвежда прогестерон. Т.е. тук не става въпрос за внасяни в организма „на готово” хормони, а предшественици на хормоните, които карат яйчниците да работят. Така организмът не мързелува, а възстановява и поддържа функцията на производство на хормоните, което е ключът и тайната на невероятните резултати, които са постигнати с този крем, връщайки радостта от живота на милиони жени по света.  Освен това е богат на витамини, ензими, фитостероли и други биологично активни вещества, които допълват и подсилват действието на диосгенина. 
·         
Кремът Муун Райз не съдържа парабени!
И така: помага да избегнете неприятните признаци на менопаузата, да поддържате нормално телесно тегло, да предотвратите обезкалцяването на костите, да поддържате доброто състояние на артериите и сърцето и да запазите кожата си млада и здрава, Муун Райз е най-естествения и безопасен избор. Муун Райз е полезен за всяка жена, още след първата менструация, та чак до дълбока старост.

Указания за употреба:

Половин чаена лъжичка от крема се втрива в меките участъци на кожата (врат, гърди, вътрешната страна на ръцете и бедрата).  Изчакайте няколко минути да попие. Използвайте два пъти дневно в продължение на няколко месеца /4-5-6 /
Използването на крема започва след приключване на поредния месечен цикъл и се спира един ден преди следващата менструация. По време на менструация кремът не се употребява!  При менопауза през 3 произволни дни от месеца, употребата му се преустановява. За подпомагане лечебния ефект от крема се препоръчва ежедневното консумиране на органична, клетъчна храна / микроводорасли, кълнове, мед/, плодове и зеленчуци, соеви продукти и осигуряване на чиста питейна вода без замърсители. Установено е, че сама по себе си оптималната  хидратация  /2-2.5 л. течност дневно / е залог за по-лесно протичане на менопаузата.
Важно! Кремът Муун Райз не бива да се употребява от кърмачки, които нямат месечен цикъл, тъй като при тях хормоналният профил е по-специфичен и добавянето на прогестерон не се налага.
Специално внимание заслужва темата бременност и прогестерон. По принцип кремът Муун Райз официално не се препоръчва на бременни жени от производителя,  но причините за това са свързани по-скоро с презастраховане, отколкото с логика. Знаем, че прогестеронът е основният ”защитник на бременността”.  Следователно кремът Муун Райз може да подобри шансовете за забременяване и запазване на бременността, особено в първите месеци. Ето защо би било добре в случаи на предшестващи ранни аборти (а и по принцип) кремът да се ползва през първия триместър за подпомагане функциите на жълтото тяло. Естествено, употребата на крема по време на бременност трябва да се обсъди с гинеколог.
Кремът Муун Райз е подходящ натурален козметичен продукт за жени на всяка възраст.
За най-добри резултати е добре Муун Райз да се комбинира с:
  • Комплекс мастни киселини - подпомага работата на жлезите, произвеждащи хормоните в организма;
  • Водорасли АФА - за подхранване и осигуряване на всички ежедневно необходими витамини,  минерали и микроелементи.
  • За жените,  преминаващи през менопауза или имащи сходни симптоми в по-ранна възраст,  при хормонален дисбаланс и намалено либидо,  Муун Райз е особено полезен в комбинация с продукта Муун Баланс.



Продуктът се предлага в опаковка по 50 гр. 

цена 50,36 лв

Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697 (до 19 часа) 





Допълнителна информация

Хормонален баланс

Прогестеронът и естрогените се произвеждат в яйчниците (малко прогестерон се произвежда в надбъбречните жлези и в тестисите). Прогестеронът е прекурсор на естрогените и тестостерона, както и на надбъбречните хормони, които регулират водно-електролитното равновесие, кръвното налягане, реакциите при стрес и, заедно с панкреасните хормони, нивото на кръвната захар….(виж още)

Прогестеронова терапия

Пионери в този вид терапия са британските специалисти д-р Катрин Далтон, която предлага супозитории, и д-р Джон Лий, който въвежда прогестероновия крем. Д-р Лий наблюдава действието на прогестерона при голяма група жени с остеопороза и отбелязва, че при нито една от тях няма счупвания в продължение на три години





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)