16 декември 2014 г.

Супер Антиоксидант с пикногенол


Супер антиоксидантът на АкваСорс е мощна комбинация от няколко съставки. Всяка една от тях има самостоятелно действие върху организма, а при комбинирането им техният благотворен ефект се подсилва още повече на принципа на  синергия - цялото е повече от сбора на частите. Кои са те:
Дуналиела салина произвежда червен пигмент. Последният е източник на бета-каротин,който е силен антиоксидант и предшественик на витамин А. Каротиноидите са силни имуностимуланти,а витамин А е необходим спътник в профилактиката и лечението на кожата, очите и сърдечно-съдовите страдания.
Гинко билоба е дървесен вид, наричан “Дървото на здравето”в Китай и Япония е известно от хилядолетия с лечебните си свойства. Установено е, че съдържа антиоксидантни съставки,които поглъщат токсини и канцерогенни вещества. Подобрява еластичността и заздравява клетъчната мембрана
Млечният бодил е  билка за лечение на болести на черния дроб. От семената му се получава препарата , който възстановява структурата и функцията на чернодробните клетки и  пречиства кръвта.
Зеленият чай съдържа по-малко кофеин и букет от активни антиоксиданти. Понижава нивото на “лошия” холестерол и при честа консумация увеличава устойчивостта на организма спрямо сърдечно-съдови и злокачествени заболявания, пародонтоза, кариес и др.
Пшеничните кълнове са биогенна храна, богата на фитохормони, ензими, клетъчни стимуланти и други биологични вещества, които регулират клетъчния метаболизъм и подпомагат възстановяването на увредени клетки, тъкани и органи.
Червената боровинка е богата на витамин С и други и  засилва действието на пикногенола.
Пикногенолът се извлича от кората на вид крайбрежен бор.Съдържа над 40 различни биоактивни съединения от групата на биофлавоноидите. Пикногенолът  веднъж попаднал в тялото, запазва активността си 72 часа. Установено е, че като антиоксидант е 20 пъти по-добър от вит.С и 50 пъти-от вит.Е. Може да ни помогне да се предпазим от осемдесет заболявания, в това число рак, сърдечни болести, артрит и други, свързани с вредното химическо въздействие на свободните радикали. Той е мощен антиоксидант и  почиства като с метла свободните радикали Облекчава състоянието на засегнатите от диабет и инсулт. Пикногенолът  възстановява изгубената активност на капилярите и кръвоносните съдове. Стабилизира червените кръвни клетки, укрепва слабите кръвоносни съдове. Пикногенолът е изключително важен за мозъчните функции
Супер антиоксидантът  вероятно е най-добрият комплекс от мощни естествени антиоксиданти.
Има  жизненоважно значение в днешния замърсен и задъхан свят.Учени вярват, че редовното им приемане може да удължи живота с 20-30 г. и да го подобри качествено. Резултатът от свободни радикали е клетъчно увреждане, което води до дегенерация, състаряване и даже рак.Увреждат по 3 начина
- разрушаване на   клетъчната стена, водещо до смърт на клетката;
- разрушаване на  клетъчните органели, водещо до влошена жизненост и състаряване;
- разрушаване на ДНК в ядрото, водещо до много сериозни проблеми и евентуално заболяване от рак.
 Някои източници на свободни радикали са слънчевата светлина (поради озоновата дупка), замърсяването, пестицидите, пушенето, някои лекарства (особено при химиотерапия и лъчелечение), летенето със самолети на голяма височина, силния стрес и др.
Супер антиоксидантът защитава всички клетки от дегенерация и е изключително полезен при:
- Активни или пасивни пушачи
- Ежедневно умерено до високо излагане на замърсен въздух  Излагане на химикали или на свръхдози радиация
- Прекомерно излагане на слънчева светлина
- Негативни ефекти от претоварване
- Повишен риск от сърдечно-съдови, чернодробни, дегенеративни и ракови заболявания.
- Профилактично при всички хора, които искат да забавят стареенето на организма и да поддържат в добро състояние организма си след 35-40 г.
- В първия триместър на бременността с цел намаляване опасността от вродени аномалии и уродства.
- За поддържане на млада, здрава, еластична и добре изглеждаща кожа и намаляване на бръчките.
- За предпазване от разширени вени и забавяне на тяхното развитие, ако вече са се появили


Продуктът се предлага в опаковки по 60 капсули
60 капс. 82,50 лв.
Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697 (до 19 часа) 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)