Здравейте!

Добре дошли в личния ми блог   
        

Съдбата ме срещна с Аквасорс след дългогодишни здравословни проблеми на мои близки. В крайно отчаяние търсехме помощ и Вселената ни даде отговора. Чудото се случи буквално пред очите ни и всъщност чудото се оказа храна. Като от дълбок сън ме изведе осъзнаването, че Майката - Природа е подготвяла храната ни милиони години, а това, което ние трябва да направим е да се ползваме от нея разумно.

Днес хората често попадат като в омагьосан кръг, който пречи да разгръщат творческия си потенциал и отнема радостта от живота им. Радвам се, че моята реалност е вече друга.

След повече от 18 години, спокойно мога да кажа, че Аквасорс за мен е еквивалент на здраве, жизненост, хармония, финансова независимост, свобода да бъда себе си. Ако и вие търсите същото за себе си, с радост ще Ви помогна :-)  
Пепа Рашева -  Директор в "АкваСорс"
И така, важно е да знаем от къде да започнем.. 

Facebook от тук  
Е-майл: dobri_dela@abv.bg   
GSM: 0878781697 (до 19 часа) 
Харесайте f- страницата Добри дела за Здраве Сила и Животъ
Връзка към уеб страницата ми на английски език  English 
В случай, че се намирате на територията на Великобритания или в друга точка на планетата (където няма офис на АкваСорс), можете да бъдете обслужени през тази уеб страница. Тя е свързана с официалната страница на АкваСорс и вашата поръчка ще бъде получена и изпълнена директно от офиса в Лондон.
!!!ВНИМАНИЕ: Когато отворите страницата на английски език, първо отбележете в падащото меню (горе в дясно) държавата, в която се намирате. Само така ще можете да използвате електронния магазин.

 Для друзей из России

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)