16 декември 2014 г.

Колактив 3



Коластрата е едно от най-големите чудеса на природата, а продуктът COLACTIVE 3 е нова обогатена форма на кравешка коластра, с още по-концентрирана и ефективна помощ за укрепване на имунната система. COLACTIVE 3 или Colostrum plus е нова формула, която съдържа неоспоримата кравешка коластра - 400 мг за капсула, допълнена с Лактобицулус Ацидофилус и Лактоферин. Продуктът е плод на много изследователска работа и усилията на модерната наука, коята залага много на тези три съставки.
Коластрата е матрицата на имунната система на всеки организъм и си струва човек да се връща към модела по време на растежа или когато остарява. Природата е предвидила с първия секрет на майката, новороденото да получи наготово антитела и всички имунни и растежни фактори, които е изработила по пътя на еволюцията. Коластрата е върхът на еволюционното дърво на живота, защото е храна, секретирана от майчиния организъм на бозайника и човека! Образуването й е много по-сложно, отколкото на млякото и по-състав тя е по-близо до незаменимата живителна течност в тялото – кръвта.
В щадящо изсушената коластра от екологично отглеждани крави, хранителните фактори и антитела са около 20 пъти  повече, сравнена с човешката коластра. Прехвърлянето на състава й към човека се оказва биологически възможно и безопасно дори за хора с непоносимост към млечни продукти (2 капсули съдържат лактоза колкото 5 мл мляко).

Освен богатството на основните хранителни вещества, необходими за оцеляване на новороденото - аминокиселини, есенциални мастни киселини, витамини, минерали, антиоксиданти, пробиотици, коластрата е уникален коктейла от:
  •  5-те имуноглуболина - IgA, IgD, IgG, IgE, IgM. За сравнение – най-масовият IgG, неутрализиращ токсини, бактерии и микроби в лимфата и кръвта, в човешката коластра е 2%, а в кравешката – от 8 до 25%.
  • Готови антитела срещу 20-тина най-популярни болестопричинители – Streptococcus, Staphylococcus, E.coli, Candida albicans, Hemophylus, Salmonella, Helicobacter pylori, Cryptosporidium, Rotavirus.
  • Цитокини – малки протеинови молекули, отговорни за нашите имунни и метаболитни реакции, стимулират производството и действието на имуноглуболините, действат противовъзпалително и антитуморно.
  • Лактоферин – имунен механизъм за обезвреждане на чужди организми в нашите тъкани.
  • Олигозахариди и гликоконюганти - създават устойчивост на стомашните стени срещу болествотворните микроорганизми.
  • Интерлевкин-10 – специфично вещество, което забавя възпалителните процеси.
  • Полипептид, богат на пролин – хормон, който регулира функцията на тимусната жлеза.
  • Фактори на растежа – стимулират развитието и клетките на тъканите като активират ДНК. Неповторимата им природна комбинация в коластрата осигурява синергично действие и възстановяване на тъканите от всяка система: мускули, кости, хрущяли, кожа, нерви.
  • Фактори на растежа на епителна тъкан (EGF) – отговарят за поддръжката на кожата и лигавиците. В комбинация с IGF-1 действат много по-ефективно.
  • Коластрата е единственият естествен източник на Инсулин-подобен фактор на растежа-IGF-1- включва се в производството на инсулин, регулирането на кръвната захар и холестерола. Стимулира тялото да гори мазнини, увеличава мускулната маса и сила, помага за растежа и регенерацията на костите. Увеличава производството на Т-клетките.
  • Фибробластен фактор на растежа (FGF) - стимулира деленето на клетките в съединителната тъкан, образуването на хрущяли и костно вещество.
  • Тромбоцитет фактор на растежа (PDGF) – за гладката мускулатура и фибробластите, има отношение към регенерацията на нервните клетки.
  • Трансформиращи фактори на растежа TGFA/B
  • Хормон на растежа (GH) – помага на дългите кости, ставите и мускулите да се развиват – децата да достигнат генетичните заложби, а при възрастните намалява остаряването, повишава минералната плътност на костите и риска от остеопороза.Подобрява овлажняването на кожата и еластичността й.
Стотици научни изследвания доказват забележителните ползи от коластрата:
  • укрепва имунната система
  • увеличава устойчивостта към инфекции
  • спомага за по-добър растеж на децата
  • повишава здравината на костите
  • помага за изграждане на здрави мускули
  • увеличава физическата сила,
    работоспособност и издръжливост
  • ускорява зарастването на рани и изгаряния
  • подобрява еластичността и тургора на кожата
  • намалява бръчките и освежава външния вид
  • регенерира нервната система и вътрешните органи
  • подобрява емоционалния тонус и настроението
  • забавя стареенето, удължава живота и
    действа подмладяващо на целия организъм.

Новото предложение Коластра 3 е с още по-добро съдържание на полипептиди, богати на пролин (PRP– дълговерижна лесно усвоима от човешките клетки аминокиселина, която стимулира или балансира имунните реакции, и още - служи за производство на колаген и хрущял – слаби места за съвременния човек!
Лактоферинът е естествена мощна антивирусна и антибактериална съставка в майчиното мляко и коластрата ( не и в адаптираните млека!) Развитието на технологиите в последните години създаде методи за извличането на лактоферина, позволи създаването на продукт без конкуренция: Colactive 3 - единствена в световната практика концентрирана уникална комбинация с коластра, лактоферин и лактобацилус ацидофилус. В момента лактоферинът е една от най-проучваните естествени съставки. 
Лактоферинът е млечен гликопротеин, който подпомага имунната система и осигурява повишена защита срещу болествотворни микроорганизми. Л.присъства в неутрофилите - бели кръвни телца, тип фагоцити, които нормално циркулират в кръвта. Всяка молекула от протеина Лактоферин (обърнете внимание на името му!) може да се свърже с 2 атома желязо. Понеже патогените виреят на база желязо, за тях Лактоферинът е като истински черен зловещ конник от филма „Властелинът на пръстена” – разпознава ги безпогрешно и им отнема дъха, като ги лишава от железните атоми. Лактоферинът е особено ефективен в блокирането, пролиферацията на най-сериозните причинители на заболявания при децата, а и след грип – като Staphylococcus aureus, например, Жълтия, виновен за вътреболничните следоперативни инфекции, проблеми с ушите, бронхите и т.н. Лактоферинът разстройва процеса, чрез който бактериите усвояват карбохидратите и по този начин ограничава растежа им. Също той се свързва с витамин В12 в микроорганизмите и ги лишава от неговата жизненоподдържаща роля. И най-уникалното – извлеченото от патогенните микроорганизми, умният помощник на имунната система предоставя на човешките клетки! Някой да се нуждае от желязо и В12?!
Фактът,че Лактоферинът присъства в „най-забележителния флуид” на планетата, но само 6 седмици след раждането, навежда учените на мисълта, че е натоварен от природата да защитава гърдите на майката от инфекции. В Европа се планира до 2010 год пускането на препарати за изкуствено хранене на новородени на основата на лактоферин. Последните изследвания на лактоферина дават надежда за разсейване зловещата сянка на рака. В това направление се отличават разработките на японските учени – три публикувани теста показват доста добра ефективност на лактоферина за намаляване на онкозаболяването.
Може човек да приема 100 различни хранителни добавки, ако чревната система не е в състояние да ги усвои, ефектът от тях ще е минимален. Известно е, че при неблагоприятна среда в храносмилателната система, освен лошото усвояване на хранителните вещества и клетъчен глад, резултатът е натрупване на токсини в червата и естественото им продължение – колит, кожни проблеми, анемия, ставни болки, имунна недостатъчност и т.н. Приятелската бактерия Лактобацилус ацидофилус
  • Прави колония от полезна чревна флора, която отблъсква вредните бактерии;
  • Подпомага усвояването на хранителните вещества;
  • Подобрява храносмилането. 
Но не успява да унищожи всички вредни елементи, затова е комбиниран с Лактоферин, който е мост между отделните съставки. COLOSTRUM 3 е високоефективен синергично действащ продукт, за: 
- възстановяване на имунната система и повишаване устойчивостта срещу вируси;

- благоприятно въздействие върху стареенето на кожата (особено срещу увисване);

- при железодефицитни състояния; 

-  проблеми с храносмилането и усвояването;

- при възпаление на дебелото черво;

-  при фибрози и инфекции;

-  при съдова некроза;

-  възстановяване след травми, счупвания и ставни проблеми;

- неутрализиране на стреса и неговите последици;

- дълголетие и качествен живот.

   Опаковката съдържа 120 капсули. Препоръчителна доза: поне 2 капсули на ден - сутрин на гладно. При неразположение - дозата се увеличава.Продуктът е особено полезен за деца, бременни и хронично боледуващи хора.За активно спортуващите е задължителен.

120 капс. 89,30 лв.
За информация или поръчка 
dobri_dela@abv.bg
skype: slunce009
0895 771178 ; 0878 781697



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)