16 декември 2014 г.

Зелена енергия



            Продуктът Зелена енергия е създаден чрез комбинация от три съвършени природни елексира и представляват най-добрият естествен тоник за тялото и ума / AFA, спирулина, алфалфа /.
            Продуктът Зелена енергия е най-универсалното съчетания от органично-свързани микроелементи, витамини, незаменими аминокиселини, мононенаситени мастни киселини, ензими и фикопигменти, осигуряващи максимална антиоксидантна защита, стимулиране на имунната система и ефективност на обменните процеси в клетката. При разработването на рецептурата на Зелената енергия е спазен научният принцип  на синергизма – отделните съставки взаимно допълват и усилват ефекта си, отключвайки мощен прилив на жизнена енергия- уникална клетъчна храна, подходяща за всички възрасти и здравословно състояние.
            Поради изчерпателното описание на AFA , тук ще разгледаме накратко качествата на останалите две съставки на продукта.
            Хавайска Спирулина
            Самото име показва, че това е пълноценна и здравословна, лесноусвоима храна. Спирулина съдържа в комбинация богата гама различни хранителни вещества: около 60% протеини с всички незаменими аминокиселини, мононенаситени мастни киселини и особено много гамалиноленова киселина. Последната се среща рядко в традиционните храни и има жизненоважна роля за правилния ход на всички физиологични процеси. И Спирулина като AFA съдържа голямо количество витамин В12 и лесноусвоимо желязо, а пълноценното минерално съдържание е особено необходимо за здравината на кожата, косата, зъбите и ноктите. AFA и Спирулина са алкални храни, които изместват pH на телесните течности и тъкани в неутрална посока. Това е изключително важно за интегритета и правилното функциониране на имунната система. Неправилния начин на хранене подкиселява телата ни, а за да бъдем здрави е необходимо запазване на алкално-киселинното равновесие. Комбинацията от AFA и спирулина е особено полезен и в това отношение.
            Органична алфалфа (органична люцерна)
            Някой видове люцерна са известни отдавна като тонизиращо средство. Алфалфата стмулира апетита и регулира храносмилателния процес, подпомага наддаването на тегло, повишава жизнеността и издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието.
Препоръчва се при:
-        хронично болни и изтощени хора
-        в период на възстановяване от тежки заболявания,
-        при ревматизъм
-        при увеличение на простатната жлеза.
-        при бременни и кърмачки, тъй като подобрява усвояването на храната, изхранването на плода и качеството на кърмата.
            Продуктът Зелена енергия е особено необходима ежедневна добавка към детското меню / след навършване на три месечна възраст /, защото стимулира имунната система.
            При хора с намален имунитет и склонност към боледуване, при настинки и вирусни инфекции във всяка възраст, се препоръчва Зелена енергия да се приема в по-големи количества: дозата може да се повиши дори до десетина капсули дневно, в съчетание с продуктите Комплекс есенциални мастни, Супер Антиоксидант или Коензим Q10 с AFA и хром (полиникотинат). Комбинацията от Зелена енергия и мастни киселини е отлична и може да се приема като хранителна добавка през цялата година.

При продължително приемане на тази пълноценна храна,  увредените клетки се възстановяват и всички физиологични показатели се подобряват. Това е храната за ново качество на живот и творческо дълголетие!

Продуктът се предлага в опаковка от 120 капсули
 
     


                                          

Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697 (до 19 часа) 

120 капс. 74,00 лв.
60 капс. 42,50 лв.












Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)