30 януари 2016 г.

АкваСорс Флексибилити


Комплексно решение за гъвкавост и подвижност на ставите 
и съединителната тъкан

       Ставите ни ежедневно са подложени на сериозни натоварвания. С течение на времето това неминуемо води до износване – особено при хора с наднормено тегло, спортисти или упражняващи професии, които натоварват ставите (например седене пред компютър и продължителна работа с мишка и клавиатура, работа с различни инструменти, често заемане на принудителни пози и т.н.). Ако не се грижим както трябва за ставите си, след определено време те може да се износят или възпалят, да се намали гъвкавостта и подвижността им и така съществено да се влоши качеството на живота ни.
Много неща, които наричаме храни, са вредни за ставите, тъй като ги задръстват с токсини, влошават кръвоснабдяването им или водят до възпаление. Какво е решението? Най-важното е да снабдяваме ежедневно ставите си с хранителни добавки, които възстановяват хрущяла, предотвратяват и лекуват възпалението, подобряват кръвоснабдяването и ни помагат да бъдем гъвкави и подвижни. Но как да откриeм правилната формула? Вече е лесно – просто може да вземаме по няколко капсули Флексибилити – единствения продукт, специално създаден да решава ВСИЧКИТЕ ТРИ най-важни ставни проблема, а именно:
1. предотвратяване или облекчаване на възпалението
2. възстановяване и подхранване на ставния хрущял
3. подобряване на гъвкавостта и подвижността
Новият продукт на АкваСорс Флексибилити е много ефективен при износване, травми, болки, скованост, остеоартрит, ревматоиден артрит и всякакви други проблеми със ставите. Това се дължи на комплексното, синергично действие на уникалната комбинация от проверени във времето природолечебни средства и клинично изпитани, патентовани съставки с доказана ефективност при ставни проблеми, които нямат аналог или алтернатива на пазара.
1. Възпаление
Benolea™ (бенолеа) е патентован екстракт от маслинови листа, който подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбичкови. Освен за ставите, олеуропеинът е полезен и за сърцето, тъй като е природен антиоксидант, предпазващ от окисление добрия холестерол.
Opti-MSM® (опти-МСМ) е патентована форма на МСМ, която е получена по специална технология и е ефективна при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. МСМ (метил сулфонил метан) е сяросъдържащо съединение, жизнено взжно за здравината на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки.
Алое Вера се използва от векове за успокояване на възпаления и отоци и е известно с детоксикиращото си действие. Тук то е включено в много концентриран вид (200 пъти) за да подсили още повече действието на Opti-MSM и Benolea.
2. Възстановяване на хрущяла
Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Затова в продукта Флексибилити се съдържат именно тези вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.
Chondractiv™ (Хондрактив) е патентована смес от колаген, хондроитин и хиалуронова киселина. Уникалното при този нов, високоефективен продукт е това, че той едновременно подхранва, обновява и възстановява ставния хрущял, предотвратява разрушаването му и възпалителните процеси и подобрява подвижността в ставите. Двойно слепи проби, контролирани с плацебо доказват, че редовната употреба на Хондрактив подобрява подвижността и намалява със 73% нуждата от нестероидни противовъзпалителни лекарства.
Екстрактът от хмел (концентриран 4 пъти) съдържа изо-алфа-киселини и други съставки с противовъзпалително действие, които предотвратяват възпалението и подпомагат възстановяването на ставния хрущял.
 
3. Гъвкавост и подвижност
Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни.
Regenasure® (Регенашуър) e единствената съществуваща вегетарианска форма на глюкозамин (като хидрохлорид). Съдържанието на глюкозамин в Регенашуър е значително по-високо (83%) в сравнение с обикновения глюкозамин сулфат (само 65%), добиван от черупки на морски мекотели. Освен това Регенашуър е по-чист продукт, защото не съдържа остатъци от тежки метали и други токсини, които се натрупват в морските обитатели, и може да се консумира от вегетарианци и хора, алергични към морски дарове. Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин, тъй като обикновените храни почти не го съдържат. А най-добрата форма на глюкозамин днес е Регенашуър.
Celadrin® (Целадрин) е патентован комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, които предотвратяват изхабяването на ставите. Целадрин намалява възпалението и болката без странични ефекти, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност („смазката”, улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек.
Синергия
Флексибилити комбинира в едно цяло действието на пет патентовани ефективни съставки като по този начин се получава синергия и по-бърз и траен ефект. Всички съставки на Флексибилити са клинично тествани, с доказана ефективност. Това прави Флексибилити най-добрия съществуващ на пазара препарат за комплексно решаване на всички ставни проблеми чрез едновременно повлияване на ВСИЧКИ най-важни механизми на увреждане на ставите. Ето защо Флексибилити е продукт, който със сигурност ви е нужен.
Употреба:
Флексибилити се приема по време на хранене. Обикновено са достатъчни 2 капсули дневно. При по-тежки случаи вземайте 2 пъти по 2 капсули дневно. За максимален ефект може да приемате най-много 3 пъти 2 капсули до отминаване на оплакванията, след което дозата се намалява. Деца над 6 години и бременни жени могат да приемат по 1 капсула на ден.
Съдържание:
Регенашуър® (растителен глюкозамин хидрохлорид) - 460 mg
Хондрактив™ (колаген тип II - хондроитин) - 190 mg
ОптиМСМ® (МСМ) - 100 mg
Бенолеа™ (екстракт от маслинови листа) - 80 mg
Целадрин® - комплекс мононенаситени мастни киселини - 80 mg
Алое Вера 200:1 - 30 mg (еквивалент на 6 грама Алое Вера на прах)
Екстракт от хмел 4:1 - 30 mg
Хиалуронова киселина - 10 mg
Капсула: чист желатин.
Не съдържа консерванти, без глутен, без зърнени храни, без жито, без лактоза, без добавена захар, без изкуствени оцветители, без мая.











 60 капсули
 цена  78, 60 лв.    
Можете да поръчате от тук
тел: 0878 781697 (до 19 часа)


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)