16 декември 2014 г.

Зимата и нашите кости

Не е изненадващо, като си представим по-калоричната и смесена храна, с която реагираме на студения фронт и посрещаме празниците. Подкиселяването с концентрирана и готвена  храна, а също по-честа употреба на алкохол, води до намаляване на собствените калциеви резерви.  Освен това всеки може да съобрази, че суровите плодове са обработени, а зеленчуците вече не са  слънчеви, така че техният хранителен профил е занижен. Другата предпоставка за по-слабо зареждане на организма с калций е намалената интензивност на слънчевите лъчи, естественото обличането на по-дебели дрехи и по-рядкото излагане на открити части от тялото на слънце.
Затова най-подходящият сезон за прием на калций са студените мречни  месеци, при това не само за възрастните хора. За децата, бременните и жените след 35 години, а мъжете – след 40 г, добавката на калций може да бъде сериозна профилактика за качествено здраве в момента,  срещу дегенерации в по-късни години. И не само за здравината на костното вещество. Известно е, че калцият има значение за съкращаването на сърдечните мускули, за кръвното налягане, адекватната реакция на имунната система, при алергични състояния и т.н.
Не всеки калций обаче е точната форма, която тялото усвоява. Йонизираният водораслов калций, в комбинация с йонизиран магнезий (патентовани съставки) в комбинация с органичен витамин D3 (японски патент) и билки, подпомагащи усвояването и задържането на ценните вещества в продукта АкваСорс ОСТЕОФОРТЕ са доказано най-добрата и безопасна модерна матрица.
Нашите регулярни изследвания на костна плътност в София и страната демонстрираха на практика силата на тази изключителна формула. Само за 4-5 месец прием жени, с доказана остеопороза и костна плътност под - 2,5, показаха нормални резултати! При млади  хора ефектът е още по-бърз. Със своето депо действие ОСТЕОФОРТЕ се усвоява 100% по кръвен път без да натоварва бъбреците. 2 капсули на ден от продукта с водораслов калций и магнезий решават нуждата от баланс на няколко важни минерали. АкваСорс се е доказала като фирма на отговорните иновации. Доверете се на опита на хиляди доволни хора. Възползвайте се от новостите на времето, приемайте най-доброто предложение!  Вие го заслужавате!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)