15 декември 2014 г.

Коластра



КолАктив™(коластра)
КолАктив™ не е лекарствено  средство, а пълноценна суперхрана храна и напълно  естествен продукт.
Коластрата е течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници от 3 до 4 дни след раждането, преди появата на нормалното мляко. Образуването й е много по-сложно от обикновеното мляко и съставките й н
е се срещаш в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна. Тя е наситена с широкоспектърни имуностимулатори (37 естествени имунни фактора) и 8 фактора на растежа, които работят в тялото, за да се борят със заболяванията и да поддържат оптимално здраве.
Хилядолетия наред тази първа храна за бозайниците, а в това число и за човека, е предоставяла устойчивост и защита през първите уязвими дни от живота на новороденото. Чрез коластрата се извършва пренасянето на наследствените антитела от майката към новороденото.
Доказано е, че коластрата от крави е безопасна и биологически поносима храна за хората, дори и за тези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и млечното съдържание са минимални. Две капсули от продукта са равностойни на 5 ml мляко по съдържание на лактоза.
Продуктът КолАктив™ е добит от новозеландски крави, което е предпоставка той да е висококачествен, тъй като Нова Зеландия има най-чистия климат и храната, консумирана от кравите, не съдържа пестициди или антибиотици.
Продуктът КолАктив™ не е извлечен само от една крава, хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от стотици крави. Доказано е, че коластрата от крави съдържа между 10 и 21 пъти повече фактори от човешката коластра.
Фактори, съдържащи се в продукта КолАктив™:
-
Имуноглобулин  - антитела, защитаващи организма от вируси и бактерии, неотрализиращи токсините. Съществуват пет групи имуногобулин при човека и всичките пет се съдържат в КолАктив™;
- Лактоферин - изключително силна антивирусна и антибактериална съставка;
- Цитокини –регулират
и играят съществена роля в регулирането на силата и продължителността на имунната реакция;
- Интерлевкин-10 - специфично вещество, което забавя възпалителните процеси;
- Полипептид, богат на пролин - хормон, който регулира функционирането на тимусната жлеза;
- Опиго-полизахариди и Гликоконюганти - захари, които не позволяват на патогенните бактерии да проникват в стомашните стени;
- Фактор на растеж на епителната тъкан /ЕGF/;
- Инсулин-подобен фактор на растежа /IGF-1/;
- Трансформиращи фактори на растежа А & В /ТGF А & B/;
- Хормон на растежа /GН/.
Последните четири фактора са важни фактори на растежа
, които подпомагат изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите, а също така регулират и кръвната захар.
Стотици научни и практически изследвания върху, проведени в цял свят,
доказват забележителните  свойства на коластрата  да подпомага:
- имунната система - увеличава съпротивата й към вирусни ,бактериални и гъбични инфекции
- повишаването на жизнеността и издръжливостта;
-
стягането и натрупването на мускулите;
- повишаването плътността на костите;
- подобряването на емоционалното състояние;
- срещу ефектите на стареенето.                                          Коластрата е едно от най-големите чудеса на природата.
Продуктът КолАктив е подходяща храна за всяка възраст. Взимайте по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. Не са необходими точни изчисления, защото КолАктив™ е естествен продукт и не може да се предозира.
Ако почувствате, че ви "хваща" хрема или усещате напрежение след физически натоварвания или водите нездравословен начин на живот, следва да увеличите дозата поне двойно.
КолАктив™ не само ще помогне да се чувствате по-млади, но и да изглеждате така.
Продуктът се предлага в опаковка от 120 капсули в два варианта -
КолАктив и Колактив3 обогатена с пробиотици

( към ценовата листа)

120 капс. 96 лв.
60 капс. 56 лв.



120 капс. 98.00лв
                                                    60 капс. 57.00 лв

Можете да поръчате от тук

тел: 0878 781697 (до 19 часа)
 
ИМУНИТЕТ И КОЛАСТРА
Почти всички инфекциозни или дегенеративни заболявания, вкл. рак и сърдечни болести, се предшестват или придружават от понижена функция на имунната система. Затова мощното имуностимулиращо действие на коластрата може да помогне за предотвратяване на тези опасни състояния. Тя съдържа имунни фактори, които работят за възстановяването на ефективността на имунната система.
Имуноглобулините са големи протеинови молекули, съставляващи над 40 % от протеините в нашия кръвен серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават по между си посредством главни букви A, D, E, G и M. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото. Те се появяват в телата ни поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен антиген. Коластрата съдържа всичките пет имуноглобулини. IgA е открита в кръвния серум и слюнката, сълзите и лигавиците. IgG (най-изобилният имуноглобулин, съдържащ се в кравешката коластра), циркулира в лимфата и кръвта, където спомага за неутрализиране на бактерии, токсини и други нежелани пришълци. IgD и IgE имат силно антивирусно действие, а IgM е мощно оръжие срещу бактериите (антибиотик).
Коластрата съдържа и лактоферин – мощен широкоспектърен антибиотик, който за разлика от фармацевтичните антибиотици помага и срещу вируси. В едно изследване в Холандия лактоферинът се доказа като силен инхибитор за HIV-1 вируса, главният причинител на СПИН. Той е ефикасен и срещу много други бактерии, гъбички и протозои. Освен това лактоферинът е силен антиоксидант, който намалява вредните ефекти от свободните радикали.
Както вече споменах, коластрата съдържа PRP (богат на пролин пептид), който помага за засилване на слабата имунна система и за възстановяване на тимусната жлеза до оптимална функция. Тимусът произвежда жизненоважните Т-клетки, които се борят с вирусите. PRP помага и за балансиране на свръхактивността на имунната система при автоимунните заболявания (при които тялото на практика се самоатакува). Това прави коластрата изключително ефективна при болести като синдром на хронична умора, множествена склероза, фибромиалгия, ревматоиден артрит, лупус (кожна туберкулоза) и склеродерма.

 

Ползите за имунитета на хората, които приемат коластра, се дължат поне на три механизма:

Първо: внасяне на готови антитела в червата, които обезвреждат около 20 вида микроби. Това е имунитет наготово, и той е добре дошъл за всеки човек, особено за тези, които са изтощени и с отслабени защитни сили.
Второ: Стимулиращо действие посредством различните растежни фактори, които помагат за поддържане на всички тъкани и системи на организма в по-добро състояние. 
Трето: Подхранване - коластрата е биогенна храна от най-висока класа. Тя е пълноценна, лесно усвоима и много по-богата от млякото на всичко необходимо за правилното развитие на имунната система на децата и за поддържане на стабилен имунитет при възрастните.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)