18 декември 2014 г.

Човешкият Франчайзинг на АкваСорс и кризата



   АкваСорс предложението е сред най-добрите бизнес-възможности по време на криза - доказано успешен модел за доходи без риск и качествена промяна на начина на живот

   МЛМ отдавна е уважавана бизнес-възможност, още повече с прерастването му в човешки франчайзинг. Както казва Киосаки „Най-богатите хора в света търсят или изграждат мрежи, а всички останали търсят работа и изграждат кариера”. По принцип работата с определена печеливша марка, каквато система е франчайзингът, има много преимущества. Франчайзингът превръща малкия бизнес в голям бизнес! Без него McDonald’s щеше да си остане едно кафе в Сан Бернардино, а KFC - лавка на гарата в Корбин, Тексас. Според изследванията на Международната франчайзинг асоциация 82% от започналите бизнес със закупуване на франчайз продължават да са на пазара и след петата година. Със същото могат да се похвалят едва 20% от независимите нови фирми. В момента 40% от всички продажби на дребно в САЩ се реализират от франчайз обекти. Като прогнозата е, че през 2035 г, над 50% от всички продукти и услуги в световен мащаб ще се продават на принципа на франчайзинга.
Дори да сте един от 100-те с пари настрани, които могат да си купят фрайнчайзинг у нас, сложете от другата страна на везните безрисковата идея на АкваСорс, сравнете я с другите фрайнчайнг-предложения:
  • АкваСорс предлага практически безплатна възможност – с таксата си купуваш материалите (когато те поскъпнат, поскъпва реципрочно минимално информационният пакет, а не правата).
  • Финансовата свобода е факт – не отчисляваш процент – месечен или годишен, няма срок на дистрибуторските права (практически безсрочен договор, който се онаследява)
  • Няма условие за допълнителни инвестиции, ангажимент за откриване на работни места и пр.
  • Ползване на гарантирани суперхрани, добавки и натурална козметика на цени на едро, които клиентите са готови да си купуват сами.
  • Развитие на бизнес-предприемачески качества чрез обучение и подкрепа.
  • Нашият капитал са човешките контакти, а не парите.
  • Работа в екип и непрекъсната подкрепа – АкваСорс е нещо повече от изкарване на пари, но пък бизнес-програмата осигурява равен старт, възможност за стабилни трайни доходи, ранно пенсиониране или неколкократно увеличение на пенсията, постигане във времето на пасивен доход без ограничения.
   Защо човешкият Франчайзинг на АкваСорс (възникнал точно по-време на предишната криза и съдържащ в себе си печелившата формула на мрежата!) е сред най-добрите бизнес-възможности за нас по време на криза? Защото е доказано успешен бизнес-модел без риск от загуба на придобитото в други дейности, а дава изява на личните и човешки качества на човека.
Ако вие сте част от този успех – поздравления, ако желаете сега да влезете в бизнеса – добре дошли! Единствената ви грижа ще е да бъдете активни, да запознаете своите приятели и познати с продуктите и бизнес-възможността – тя е валидна и обещаваща, дори за тези, които вече са купили фрайнчайзинг или имат собствен бизнес! Всички днес имаме шанс и от това как ще се възползваме от него, зависи бъдещето ни.
   Когато досегашния ни начин на мислене ни държи на едно и също място, и животът ни не се подобрява, това е сигнал, че трябва да променим положението на платната на своя кораб. Както е казано в дебелите книги - Поискай и ще ти бъде дадено!
Ели Хорозова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че споделяте с нас Вашето мнение :-)